La cantant i poetessa Patti Smith
La cantant i poetessa Patti Smith
Barcelona

Patti Smith, Miguel Bosé i Nena Daconte s'afegeixen al cartell del Festival del Mil·lenni

Nous noms al cartell del Festival del Mil·lenni, que començarà el 10 de desembre amb el Dúo Dinámico al Palau de la Música. Es tracta de Patti Smith, que actuarà el 21 de febrer al Palau de la Música; Miguel Bosé, el 7 de març al Liceu, i Nena Daconte, que presentarà el seu darrer disc, "Una mosca en el cristal", el 30 de desembre al Palau de la Música.

Actualitzat
L'organització del Mil·lenni ha donat a conèixer els tres nous caps de cartell de la dotzena edició d'un festival que compta amb un programa eclèctic, un calendari encertat i uns espais emblemàtics. Nena Daconte presentarà el seu darrer disc, "Una mosca en el cristal", el 30 de desembre al Palau de la Música; la cantant i poetessa Patti Smith actuarà el 21 de febrer al Palau de la Música i, finalment, Miguel Bosé portarà la gira Cardio Tour el 7 de març al Liceu. Les entrades per aquests concerts es posaran a la venda aquest 3 de desembre a partir de les nou del matí pels canals habituals del Telentrada i el Servicaixa.



El festival comença el 10 de desembre amb el Dúo Dinámico al Palau de la Música. Després de l'espectacular recepció per part del públic d'aquest concert per celebrar els 50 anys de carrera de la banda, Concert Studio ha fixat un segon concert per al 16 de desembre a l'Auditori.

Entre la més de quarantena d'artistes que actuaran en el marc del certamen, destaca Sílvia Pérez Cruz, que cantarà per partida doble al Palau de la Música. Primer ho farà amb la formació de flamenc Las Migas i més endavant amb Javier Colina Trio, amb un repertori de clàssics de la cançó cubana i música d'arrel llatina. També hi destaquen Kool & The Gang, el pianista Herbie Hancock o Diego El Cigala, que presenta el nou espectacle, "3 flamencos". Pastora, Gossos i Delafé y Las Flores Azules, Bebe, Dyango, Joanna Newsom, Adamo, Sylvie Vartan o l'ex-Supertramp Roger Hodgson, entre d'altres, completen el programa.

El Festival del Mil·lenni s'ha acabat convertint en un festival que ha sorprès els últims anys pel gran increment de públic: l'any passat va fregar els 50.000 espectadors amb més d'un vuitanta per cent d'entrades venudes.
Anar al contingut