Barcelona

Patti Smith, Antony and the Johnsons i Joan Miquel Oliver actuaran al Primavera Sound

El festival arrencarà el dia 27 al Parc del Fòrum de Barcelona amb una jornada inaugural gratuïta

Actualitzat

Patti Smith, The Black Keys, Interpool, The Replacements, Orchestral Manoeuvres in the Dark i Antony and the Johnsons són els caps de cartell del Festival Primavera Sound, segons han anunciat avui els seus organitzadors en un acte celebrat a la Sala Apolo de Barcelona. Aquests noms se sumen als ja anunciats Ride i The Strokes.

En el cartell de luxe del festival, que se celebra entre el 27 i el 30 de maig, també cal destacar la presència d'alt-J, Underworld, Damien Rice, Belle and Sebastian, Richie Hawtin, Andrew Weatherall, Christina Rosenvinge, The Julie Ruin, Babes in Toyland, Foxygen i Cinerama. Entre aquests noms, hi sobresut la interpretació íntegra de "Horses", que durà a terme Patti Smith, que també oferirà una segona actuació en format acústic.

Entre els artistes més propers destaquen les actuacions de l'exlíder d'Antònia Font, Joan Miquel Oliver, i també de Sr. Chinarro, Nueva Vulcano, Los Punsetes, The Suicide of Western Culture i Las Ruinas.

El festival arrencarà el dia 27 al Parc del Fòrum de Barcelona amb una jornada inaugural gratuïta i prolongarà els seus tentacles cap a l'interior de la ciutat amb actuacions gratuïtes a llocs cèntrics, com el Parc de la Ciutadella.

ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut