Productes de Pastas Gallo
Productes de Pastas Gallo
Esparreguera

Pastas Gallo tanca la planta d'Esparreguera i acomiadarà els 64 empleats

La direcció de Pastas Gallo, companyia que compta actualment amb 500 treballadors, ha justificat el tancament de la planta d'Esparreguera en la seva estratègia per centralitzar la producció a les fàbriques que té a Granollers i El Carpio (Còrdova).

RedaccióActualitzat
L'empresa alimentària Pastas Gallo ha anunciat el tancament progressiu de la seva factoria d'Esparreguera, on concentra el 8% de la producció, cosa que suposarà l'acomiadament dels 64 treballadors d'aquesta planta.

Segons que han indicat fonts de la companyia, el tancament de la planta d'Esparreguera i l'acomiadament dels seus 64 empleats s'ha comunicat ja a la plantilla, per la qual cosa iniciaran la negociació amb els sindicats per pactar les condicions de les extincions dels contractes.

La direcció de Pastas Gallo, companyia que compta actualment amb 500 treballadors, ha justificat el tancament de la planta d'Esparreguera en la seva estratègia per centralitzar la producció a les fàbriques que té a Granollers i El Carpio (Còrdova), on es garanteix la continuïtat de les inversions.

La intenció de l'empresa és que la producció se centri a Catalunya a la planta central de Granollers, d'on surten productes frescos i preparats a base de pasta, i que el 2004 es va renovar profundament amb una inversió de 25 milions d'euros.

Segons la direcció, la centralització de la producció a Granollers i El Carpio permetrà el manteniment de la competitivitat de la companyia, que actualment es troba "amenaçada" pels reptes del mercat.

Anar al contingut