Madrid

Passatgers d'Air Madrid ocupen vials de servei de Barajas per protestar contra un retard

Un grup d'uns 50 passatgers de la companyia Air Madrid ha forçat una porta d'embarcament de l'aeroport de Barajas i ha sortit durant uns minuts als vials de servei de la terminal 1 per protestar contra un retard d'11 hores en el seu vol. Pels vials de servei circulen vehicles aeroportuaris, com els autobusos que traslladen els viatgers al seu avió. No hi ha hagut incidents de trànsit a les pistes perquè els vials se'n troben allunyats.

Actualitzat
El vol Madrid - Buenos Aires havia d'enlairar-se a les 23.50 d'ahir i ho ha fet a les 11 d'avui. Arran d'aquest retard, uns 300 passatgers han protestat "per la falta d'atenció per part de la companyia". D'aquests, una cinquantena ha sortit per la força als vials de les instal·lacions pels volts de les 10 del matí.

La protesta, que ha comportat la presència de la Guàrdia Civil, ha acabat poc després, quan un empleat de l'empresa els ha assegurat que començaria l'embarcament. Fonts d'AENA han confirmat que l'incident no ha entorpit l'operativitat de l'aeroport.
Anar al contingut