Lloret

Partit de reconciliació després dels insults sexistes a les jugadores de Lloret

RedaccióActualitzat

Lloret ha pogut veure un partit de futbol de reconciliació entre els veterans del Lloret i l'equip femení d'aquesta població després dels insults sexistes que van rebre les jugadores fa una setmana.

El partit ha estat amistós en el sentit més estricte de la paraula. Perquè volien tancar les ferides obertes per l'incident que hi va haver diumenge passat al camp de futbol municipal de Lloret.

Per un error de planificació en l'horari de reserva del terreny de joc, les jugadores del Lloretenc van ser expulsades del camp pels jugadors veterans del Club de Futbol de Lloret.

Algunes van denunciar que les van fer fora amb insults sexistes i vexatoris, i amb l'agreujant que hi ha jugadores que són menors.

Una setmana després, els veterans del Lloret els han demanat disculpes, i han decidit jugar un partit mixt, nois i noies, per acabar de fer les paus.

L'equip femeni ha declarat que en un principi es van sentir molt malament però després van tenir molt suport de tothom. Per la seva banda, els veterans del Lloret han explicat que han fet moltes reunions i que han anat aclarint les coses amb l'equip femení i amb l'ajuntament que ha fet de moderador.

La Federació Catalana de Futbol va traslladar a la seva comissió d'ètica esportiva l'incident, perquè vulnera totes les disposicions sobre ètica i bona praxis en l'esport.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut