Barcelona

Participants del concurs Maria Canals entretenen els usuaris de la línia 2 del metro de Barcelona

Els organitzadors del Concurs Internacional de Música Maria Canals han volgut apropar els coneixements dels aspirants a guanyar el premi als usuaris de la línia 2 del metro de Barcelona. Tant aquest divendres com aquest dissabte els participants s'han instal·lat al vestíbul de l'estació d'Universitat per fer-hi concerts. L'experiència en aquest escenari es repetirà el dia 20 de març.

Actualitzat
No és difícil sentir música al metro de Barcelona, però no és gens habitual trobar-s'hi un piano de cua i una orquestra. Això és el que aquest divendres i aquest dissabte s'han trobat els usuaris de la línia 2 del metro de Barcelona, concretament, a l'estació d'Universitat.

Els músics són els aspirants a guanyar el Concurs Internacional de Música Maria Canals, que organitza des de fa 55 anys el Palau de la Música Catalana. Es tracta de músics de tot el món, però, sobretot, de Corea del Sud.

Al YouTube, i a la seva pròpia web, els amants de la música, i dels concursos, poden seguir les actuacions dels aspirants. Per decidir el guanyador, però, la realitat virtual es deixa de banda: un jurat expert els examinarà ben de prop al Palau de la Música el 25 de març.
Anar al contingut