Pla mig de la candidata a les primàries del PSC, Núria Parlón,  saludant militants i simpatitzants del partit amb els quals s'ha reunit a Ampos…
Pla mig de la candidata a les primàries del PSC, Núria Parlón, saludant militants i simpatitzants del partit amb els quals s'ha reunit a Amposta. Imatge del 5 d'octubre de 2016 (horitzontal)

Parlón referma que el PSC farà cas a la seva militància i que si cal trencaran la disciplina de vot

ACN Amposta.-La candidata a primera secretària del PSC, Núria Parlón, ha refermat la seva posició de mantenir el 'no' a Rajoy, posició aprovada pel comitè federal del PSOE. Parlón ha assegurat que davant la possibilitat que la gestora del PSOE decideixi canviar aquest posicionament de manera unilateral, el PSC consultarà a les seves bases i votarà d'acord amb l'opinió majoritària dels militants. "Si els militants mantenen el no a un govern del PP, com creiem, els vots dels diputats del PSC seran portadors d'aquest no, i si això suposa trencar la disciplina de vota, ho farem", ha advertit des d'Amposta. La candidata a les primàries del PSC espera que el PSOE mantingui la posició aprovada pel comitè federal i no opti per una "abstenció passiva". "Si ho fan nosaltres sí consultarem a l militància, que estem segurs que no vol un govern del PP", ha reiterat. Parlón ha fet aquestes declaracions des d'Amposta on ha mantingut un dinar amb militants del PSC i s'ha referit a les declaracions fetes aquest dimecres pel portaveu de la gestora del PSOE, Mario Jiménez, on assegurava que no admetrien el trencament de la disciplina de vot.

Anar al contingut