Santa Coloma de Gramenet

Parlon diu que el PSC i el PSOE tenen una "incompatibilitat de posicions" sobre el dret a decidir i recomana "picar pedra"

En un debat sobre el paper del municipalisme en el procés sobrianista, la vicesecretària del PSC ha lamentat que s'hagi impedit una consulta legal a Catalunya

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha dit avui que el PSC té un problema d'incompatibilitat de posicions en relació amb el dret a decidir amb el PSOE. En un debat sobre el paper del municipalisme en el procés sobrianista, la vicesecretària del PSC ha lamentat que s'hagi impedit una consulta legal a Catalunya.

En un acte d'Òmnium a Badalona, Parlon ha reclamat que el PSC tingui "entitat pròpia, clara i independent", sent conscient també que "no és una posició majoritària al partit".

"Alguns creiem que el PSC ha de tenir entitat clara, pròpia i independent del PSOE, ha de ser real, no hem de diluir al nostre programa el dret a decidir"

En aquest sentit, ha instat a fer "pedagogia" i ha celebrat que hi hagi veus "significades i amb valentia" al socialisme espanyol que obrin la possibilitat d'una consulta.

"Estan obrint la possibilitat que es pugui realitzar la consulta necessària, el dret a decidir i per tant el que no podem negar és la realitat, que ens afecta i ens condiciona moltes vegades"

La també viceprimera secretària del PSC, Núria Parlon, ha fet una crida a "escoltar i a aprofitar per picar pedra".        

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut