Parla en directe amb l'enviat especial al Japó Lluís Caelles

L'enviat especial de TV3 al Japó, Lluís Caelles, estarà al xat del 3cat24 a les 16 hores d'avui dijous 24 de març per respondre a les preguntes dels lectors i comentar els efectes de la catàstrofe nuclear que està vivint el país nipó.

Actualitzat
Durant les darreres setmanes, el món ha viscut pendent del Japó. Un terratrèmol, un tsunami i una central nuclear en risc d'explosió en només deu dies és massa destrucció. Les conseqüències d'aquesta catàstrofe han reobert a escala global el debat sobre l'energia nuclear. En aquest context d'alarma, les autoritats internacionals han pres decisions sobre el futur de les centrals. 

L'enviat especial de TV3 al Japó, del 14 al 21 de març, en Lluís Caelles, parlarà al xat del 3cat24 del què ha vist i viscut durant una setmana. En el seu pas pel país nipó ha visitat Chiba, una població situada a 80 kms. al nord de Tòquio en direcció a la Central nuclear de Fukushima, Osaka i Tòquio. En tots tres escenaris ha comprovat els efectes de la catàstrofe i ha conversat amb la població.

 


Anar al contingut