Adán Pérez
Adán Pérez
Lleida

Parkour pels carrers de Lleida

El vídeos d'Adán Pérez s'han fet virals i ara demana un espai tancat per practicar el parkour

RedaccióActualitzat

El parkour, fer salts, equilibris i acrobàcies amb el cos per la ciutat o en un entorn natural, és una disciplina encara amb pocs seguidors a Lleida. Però Adán Pérez és un especialista que es passeja per la ciutat fent servir dreceres impossibles.

El seu espectacular recorregut per diferents indrets de Lleida i altres ciutats és un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials. Adán Pérez, lleidatà de 26 anys i llicenciat en INEFC, té milers de seguidors virtuals. Quan no treballa inverteix el temps lliure a practicar el parkour. Això sí, de tant en tant, li criden l'atenció.

"Legalment no podem fer això. És lògic. A vegades, per Instagram dius: 'mira aquest salt, el vull fer, el vull gravar o fer una foto'. Però t'atens a les conseqüències."

 

 

Precisament per evitar situacions compromeses, l'Adán Pérez ha projectat un circuit tancat de parkour per a Lleida. Un projecte que ha traslladat a l'Ajuntament i que, de moment, no ha rebut resposta. Mentrestant, ell i els altres practicants del parkour, encara pocs, seguiran portant les seves curses impossibles als llocs més insospitats.

♦ Parkour sobre gel

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut