Cannes

"París je t'aime" obre la secció oficial "Un certein regard" a Canes

El Festival de Canes ja ha deixat enrere l'estrena, no gaire ben acollida per la crítica de la versió cinematogràfica de "El codi Da Vinci". El que ja s'ha pogut veure són les primeres pel·lícules que competiran en el certamen. El nou treball del director britànic Ken Loach, fidel al seu cine compromès, i una pel·lícula dedicada a París en què han participat 21 directors. Un dels capítols el firma Isabel Coixet.

Actualitzat
Els germans Joel i Ethan Coen, dels EUA, Gus Van Sant, Richar LaGravenese, Wes Craven o Isabel Coixet són alguns dels cineastes que han accedit a gravar una trobada amorosa, en un barri de París, en no més de cinc minuts, amb un pressupost mínim. Aquest és el repte de "París je t'aime", la pel·lícula coral que s'ha presentat a Canes i que opta a premi dins la secció oficial "Un certein regard".

El film compta amb una llista de noms coneguts impressionant. Nathalie Portman, Elijah Wood, Leonor Watling, Juliette Binoche, Gena Rowlands, Gérard Depardieu, Gena Rowlands, Ben Gazzara, Mariane Faithfull, Fany Ardant o Bob Hoskins figuren en el repartiment. "Em van trucar, no estava ben pagat, però poc m'importava", ha explicat un dels directors, Alexander Payne, per resumir l'esperit del projecte.

Per la seva banda, alguns dels directors ha recordat les paraules de Coixet, que no ha assistit a la roda de premsa, i ha indicat que la pel·lícula li va fer tenir "la impressió de pertànyer a una família de cinema, per primer cop".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut