Munic

Paquillo Fernández guanya la medalla d'or, i Juan Molina, la de bronze, en els 20 km marxa

En una primera jornada presidida per la pluja, Paquillo Fernández ha aconseguit la primera medalla d'or per a l'atletisme espanyol en els Europeus de Munic. El marxador andalús ha guanyat amb una gran autoritat la prova dels 20 quilòmetres marxa, on era el màxim favorit, després d'haver superat fa quatre mesos el rècord mundial. Juan Molina ha arrodonit l'èxit espanyol aconseguint la medalla de bronze. Fernández s'ha escapat del grup poc abans del quilòmetre 10, ha anat augmentant les diferències i en cap moment ha vist perillar el triomf.

En la prova reina, els 1.500 metres llisos, el català Reyes Estévez ha guanyat la seva sèrie i s'ha classificat per una final on l'acompanyaran Juan Carlos Higuero i José Antonio Redolat. Estévez espera revalidar demà passat el títol aconseguit fa quatre anys a Budapest. La velocista d'origen nigerià Glorie Alozie ha guanyat la seva sèrie dels 100 llisos i s'ha classificat per a les semifinals. Manuel Martínez ha acabat cinquè en la final de llançament de pes dels Campionats d'Europa d'Atletisme. El llançador ha estat la gran decepció de la jornada, juntament amb Niurka Montalvo. L'atleta d'origen cubà ha quedat eliminada a les sèries classificatòries de salt de longitud.en