TVC

Papa:Noes, autors del millor videoclip català del 2007 segons els usuaris de Ritmes.cat

El portal musical Ritmes.cat i el programa de Televisió de Catalunya "Ritmes.clips" han donat a conèixer el títol del millor videoclip català del 2007 segons la votació realitzada a internet pels seus usuaris. El tema guanyador ha estat "Tan real", del grup de rock tarragoní Papa:Noes, format a principis del 1999.

Actualitzat

Les votacions han tingut lloc durant el mes de desembre passat al web de Ritmes.cat. Els usuaris del portal havien d'elegir entre 20 seleccionats, que incloïen noms com Sanpedro, Macaco, Els Pets, Obrint Pas, Lax'n'Busto, Gossos, Pastora o Muchachito Bombo Inferno. Els guanyadors de la votació a Ritmes.cat l'any 2006 van ser els mallorquins Antònia Font amb el tema "Wa yeah!".

Segons el resultat final, el videoclip "Tan real", de Papa:Noes, es va imposar amb el 21% dels vots, seguit de Miau Miau, amb "Sector aeroclub", amb el 18%, i Rosa-Luxemburg, amb "Les fades també moren", que va aconseguir el 6% dels vots.

El videoclip de la cançó guanyadora, inclosa en el disc "Segona classe", editat per Edicions Singulars, ha estat realitzat per la productora de Reus Acid Factory. 




Anar al contingut