Ciclisme

Paolo Savoldelli s'exhibeix en la primera etapa i és el primer líder del Giro d'Itàlia

Paolo Savoldelli és el primer líder del Giro d'Itàlia després de guanyar la primera etapa, una contrarellotge individual de 6 quilòmetres pels carrers de la localitat belga de Seraing. El guanyador de l'última edició ha fet una demostració de força i s'ha exhibit amb un temps de 7 minuts i 50 segons, 11 segons menys que l'australià Bradley McGee, tot un especialista en aquest tipus de proves. Quique Gutiérrez ha estat el millor espanyol i ha acabat tercer, a 12 segons de Savoldelli, mentre que un altre dels grans favorits a la victòria final, Iván Basso, ha decebut amb un temps de 8:13.

Actualitzat

L'italià Paolo Savoldelli, de l'equip Discovery Channel, s'ha convertit en el primer líder de la 89a edició del Giro d'Itàlia en imposar-se en la primera etapa, una contrarellotge de 6,2 quilòmetres amb sortida i arribada a la localitat belga de Seraing. Savoldelli, guanyador de la passada edició i el 2002, ha fet tota una exhibició i, amb un temps de 7 minuts i 50 segons, s'ha imposat amb una gran autoritat sobre la resta de favorits. L'australià Bradley McGee ha acabat segon, a 11 segons del guanyador, mentre que Quique Gutiérrez ha estat el millor ciclista espanyol, tercer, a 12 segons de Savoldelli.

Aquest diumenge es disputarà la segona etapa, també per carreteres belgues, amb sortida a Mons i arribada a Charleroi, després de 197 quilòmetres de recorregut i l'alt de Silenrieux, de tercera categoria, com a única dificultat muntanyosa de la jornada.

Anar al contingut