Valladolid

Pantoja rep un bany de multituds no exempt de polèmica en el seu retorn als escenaris després de ser detinguda

Unes 20.000 persones van acompanyar Isabel Pantoja a Valladolid. La folklòrica tornava a pujar a un escenari després de la seva imputació en el "cas Malaia" i el públic, totalment entregat, en nombroses ocasions li va llançar crits de suport. L'expectació per aquesta reaparició era majúscula. Uns 500 periodistes s'havien acreditat per l'ocasió i els balcons de la plaça Major de Valladolid es van arribar a cotitzar a 5.000 euros. L'únic moment de tensió va ser quan uns joves van desplegar una pancarta on es podia llegir: "Pantoja afaita't les patilles. On és la pasta". El concert, a més, no va estar exempt de polèmica pels que critiquen que s'hagi contractat la Pantoja.

Actualitzat
La "tonadillera" va desplegar el seu art durant dues hores davant un públic totalment rendit als seus peus, que va arribar de diferents punts d’Espanya i, fins i tot, de l’estranger i va omplir la plaça i els carrers que l’envoltaven. Ella els ho va agrair, en nom d’ella i de la seva família i assegurant que era gràcies a ells que era allà dalt. A més, el concert li va permetre ingressar 60.000 euros.

Precisament la presència de la Pantoja a les festes de San Pedro Regalado no ha agradat a tothom. Diverses institucions públiques i ciutadanes han criticat que es destinin diners municipals a contractar-la. L’Ajuntament de Valladolid, però, assegura que els diners per pagar aquesta actuació i les altres que es fan durant la festa surten de patrocinadors privats i que els únics euros que surten de les arques municipals són per assumir els costos de producció local.

Pel que fa a la contractació de la Pantoja, el consistori subratlla que el contracte es va signar al març, molt abans de la detenció de la folklòrica, que ells només entren a valorar la qualitat artística de la cantant i que, per sobre de tot, no s’ha d’oblidar la presumpció d’innocència.
Anar al contingut