Els treballadors valoraran dissabte si faran vaga a partir de dilluns
Els treballadors valoraran dissabte si faran vaga a partir de dilluns
Barcelona

Panrico tramita el tancament de la planta de Santa Perpètua de Mogoda

Segons un portaveu de CCOO, l'empresa Panrico ha deixat constància, en l'acta de la reunió amb el comitè, dels tràmits per tancar la fàbrica que té a Santa Perpètua de Mogoda.

RedaccióActualitzat
CCOO de Catalunya ha alertat aquest divendres que Panrico està preparant la documentació per presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per tancar aquesta planta, on treballen 464 persones. L'empresa ha declinat fer declaracions argumentant que es tracta d'"un procés obert" de negociació.

El sindicat majoritari a la planta que es pretén tancar critica que la direcció de la companyia alimentària vol negociar retallades de les condicions laborals i econòmiques dels treballadors en el marc d'un pla de viabilitat en comptes de fer-ho en el context del conveni col·lectiu, un mandat marc que s'hauria d'haver renovat aquest any.

Donada la falta d'acord al comitè intercentres, Panrico va comunicar l'inici dels tràmits per al tancament de la fàbrica catalana, adduint pèrdues acumulades i un elevat deute financer, segons CCOO.

El comitè d'empresa de Panrico a Santa Perpètua ha convocat una assemblea aquest dissabte per decidir si faran vaga a partir de la setmana que ve. La fàbrica és la instal·lació més important de la companyia a Catalunya.

Anar al contingut