Actualitat blanc-i-blava

Pandiani diu que té un deute amb l'Espanyol i promet marcar divuit gols aquest any

El gol sembla garantit la temporada que ve a l'Espanyol. Pandiani ha reconegut que té un deute amb l'equip i ha promès tornar a ser el gran golejador que era al Dépor amb 18 dianes aquesta temporada. Mentrestant, Luis García confia a superar els 15 gols que va fer aquesta última temporada. Per cert, el davanter asturià ha trobat en el golf la millor distracció per ocupar les hores lliures a l'stage de Peralada.

Actualitzat

El tècnic de l'Espanyol, Ernesto Valverde, pretén inculcar caràcter i esperit competitiu als jugadors, però a alguns no els fa falta. És el cas de Luis García, que mira sense contemplacions la Supercopa contra el Barça. "Sóc molt ambiciós i vull guanyar la major quantitat de partits possibles i els títols que puguem", ha assegurat el davanter blanc-i-blau, que ha afegit que "serà complicat, però per ganes, il·lusió i treball, no serà". Pel que fa a l'equip, el futbolista asturià ha indicat que l'Espanyol ha de ser un equip que vagi a guanyar en qualsevol camp.

Amb quinze gols en totes les competicions, Luis García va ser la sorpresa positiva de la temporada passada. La seva prudència no el deixa pronosticar les dianes que farà aquesta temporada i tot queda supeditat al seu instint de superació. "Posaré el 200% de les meves possibilitats i si tots millorem el rendiment de l'any anterior, estic convençut que aquest any l'equip estarà en una zona molt bona", ha finalitzat Luis García.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut