Actualitat grana

Paco Flores es converteix en el nou entrenador del Nàstic de Tarragona

Sobre la taula hi havia diversos noms: Luis Fernández, Abel Resino, Luis Enrique... Però, finalment, el preferit per la directiva del Nàstic ha estat el que es preveia: Paco Flores. Sortit de les entranyes de l'Espanyol, on es va formar com a jugador i entrenador, Flores ha rebut l'encàrrec d'intentar que la permanència del Nàstic a Primera deixi de ser un somni. Flores serà presentat aquest matí i tot seguit farà el primer entrenament. El tècnic ha firmat fins a final de temporada.

Actualitzat

El favorit en les travesses ha estat escollit finalment per ocupar la banqueta del Nàstic. Paco Flores és el designat per reconduir la delicada situació de l'equip grana. La directiva, reunida ahir al vespre, va trigar una hora i mitja a anunciar el nom del que serà el successor de Luis César.

El tècnic barceloní, que fa dos dies va fer 54 anys, no ha pogut tenir millor regal. Tornarà a les banquetes de Primera Divisió després d'una temporada i mitja a segona entrenant l'Almeria, amb qui es va quedar a les portes de l'ascens. Abans havia entrenat el Saragossa la temporada 2003/2004, però va ser destituït. La vida de Paco Flores, però, sempre ha anat lligada a l'Espanyol. És l'equip del seu cor, amb qui va jugar com a professional i el que ha entrenat durant gran part de la seva carrera a les banquetes, primer a les categories inferiors i en dues ocasions amb el primer equip. El seu major èxit va ser la Copa del 2000. El seu futbol es construeix des de la defensa, és poc efectista i de tall clàssic. Flores confia en els joves del futbol base; a l'Espanyol va ser, sense anar més lluny, el principal valedor de Tamudo. A Tarragona arriba amb el seu preparador físic i avui serà presentat.

Una dada convida a l'esperança. Al llarg de la seva carrera Paco Flores ja ha apagat més d'un foc. Primer a l'Almeria i amb l'Espanyol en dues ocasions va ser l'entrenador escollit per salvar situacions difícils a mitja temporada. Totes tres vegades ho ha aconseguit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut