Madrid

"Pa negre", "También la lluvia" i "Balada triste de trompeta", favorites en la 25a edició dels premis Goya

"Pa negre", d'Agustí Villaronga, ha obtingut 14 nominacions als premis Goya, només una menys que "Balada triste de trompeta", d'Álex de la Iglesia, amb 15. A més, "También la lluvia", d'Icíar Bollaín, n'ha aconseguit 13. Són les cintes amb més nominacions als premis Goya que es donaran a conèixer el 13 de febrer a Madrid.

Actualitzat
Els tres llargmetratges opten al Goya a la millor pel·lícula, juntament amb "Buried (Enterrado)", de Rodrigo Cortés, que opta a 10 guardons. En la categoria de millor director hi ha nominats Álex de la Iglesia, Icíar Bollaín, Rodrigo Cortés i Agustí Villaronga.

Pel que fa als actors, competeixen pel Goya a la millor interpretació masculina Antonio de la Torre per "Balada triste de trompeta"; Javier Bardem per "Biutiful", Ryan Reynolds per "Buried (Enterrado)" i Luis Tosar per "También la lluvia".

Les candidates a millor interpretació femenina protagonista són Elena Anaya per "Habitación en Roma", Emma Suárez per "La mosquitera", Belén Rueda per "Los ojos de Júlia" i Nora Navas per "Pa negre".

Les candidatures als Goya, els màxims guardons del cinema espanyol, s'han donat a conèixer per part dels actors Marta Etura i Jorge Sanz a la seu de Madrid de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut