Barcelona

"Pa negre" arriba als cinemes avalada per l'èxit de crítica

La pel·lícula "Pa negre", inspirada en l'exitosa novel·la d'Emili Teixidor i dirigida per Agustí Villaronga, arriba aquest divendres als cinemes de tot l'Estat. La cinta s'estrena amb 30 còpies a Catalunya i 35 a la resta de l'Estat, un fet poc habitual per a una pel·lícula catalana d'aquestes característiques. L'èxit de crítica al Festival de San Sebastià i el premi a la millor actriu per a Nora Navas ha fet que s'estrenés d'una manera massiva a l'Estat. Aquest film sobre la postguerra a la comarca d'Osona, coproduït per TV3 i rodat en català, s'ha preestrenat aquest dijous a Barcelona.

Actualitzat
Els actors i actrius del repartiment de "Pa negre" han desfilat per la catifa vermella. Hi ha noms consolidats, com els de Sergi López o Eduard Fernández i també cares molt joves com Francesc Colomer -de 12 anys-, que va ser seleccionat entre 200 nens de la comarca d'Osona per interpretar l'Andreu a la cinta.

També destaca l'actriu Nora Navas, que va guanyar el premi de millor actriu al Festival de Cinema de Sant Sebastià

De les 65 còpies amb què s'estrena la pel·lícula, 35 són per a cinemes fora de Catalunya. A Madrid, concretament, una còpia es podrà veure en versió original catalana i en altres sales la faran en versió doblada al castellà. 




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut