Espanyol

Osvaldo estarà uns dos mesos de baixa per un trencament a l'adductor de la cama esquerra

L'única nota negativa de la victòria de l'Espanyol contra el Saragossa va ser la lesió del seu màxim golejador, Dani Osvaldo. Les primeres proves mèdiques després del partit no van ser gens positives i van confirmar que l'italoargentí té un trencament complet de la inserció de l'adductor llarg esquerre i, a falta de més exploracions, la primera valoració dels serveis mèdics blanc-i-blaus apunta a un període al voltant dels dos mesos de baixa. Sense cap mena de dubte, un contratemps molt important per a Mauricio Pochettino.

Actualitzat
L'examen mèdic al qual va ser sotmès el davanter Dani Osvaldo després del partit davant el Saragossa va confirmar que el jugador té un trencament complet de la inserció de l'adductor llarg esquerre. Entre avui i demà se li realitzaran noves proves per tenir una valoració més exacta de la lesió i decidir quin serà el pla que haurà de seguir el futbolista per recuperar-se. De moment, a l'espera que la inflamació remeti en els pròxims dies, el jugador començarà un tractament amb antiinflamatoris. A l'espera de les noves proves i dels resultats, la primera valoració apunta que podria estar al voltant de dos mesos de baixa.

Osvaldo es va lesionar després d'una jugada d'atac del conjunt blanc-i-blau. El davanter italoargentí va notar molèsties i va ser atès de manera immediata. Després del primer diagnòstic, no hi va haver un altre remei que substituir-lo i Álvaro va entrar en el seu lloc poc abans de la mitja hora de joc.

En el partit anterior de Lliga contra el València, Osvaldo també va haver de ser substituït per Álvaro en la primera part per culpa d'una lesió al genoll, que ja li va impedir disputar l'enfrontament de Copa davant l'Atlètic de Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut