Espanyol

Osvaldo es penedeix per la seva conducta a Mallorca però manté que l'expulsió va ser injusta

L'Espanyol rebrà diumenge el Llevant i ho farà sense Dani Osvaldo, tot i les apel·lacions del club. La seva baixa s'uneix a la de Luis García, que també està sancionat, i, per tant, Pochettino es veurà obligat a fer canvis en l'onze, donant entrada a Sergio García. Osvaldo s'ha penedit públicament del polèmic capítol que va protagonitzar amb l'àrbitre en el partit contra el Mallorca, tot i que manté que l'expulsió va ser excessiva. L'argentí es perdrà tres partits, dos per protestar i un per la targeta vermella.

Actualitzat
"Em sorprèn una mica perquè l'expulsió és injusta. Entenc les dues jornades de sanció per les protestes, però no per la falta perquè no hi va haver agressió. De tota manera, la meva reacció no va estar bé i sóc el primer a admetre quan m'equivoco, sóc una persona humil i sempre faig autocrítica", ha assegurat el davanter argentí en roda de premsa.

Osvaldo veu un problema en la falta de comprensió dels col·legiats: "Els protagonistes som els jugadors, no els àrbitres. Em sembla injust que el futbolista mai tingui la raó, és inútil parlar amb ells. Ells han de prendre decisions en mig segon però nosaltres anem a 200 pulsacions per minut".

L'argentí ha reconegut el seu error en les paraules cap a l'àrbitre, però veu sorprenent que la sanció sigui més gran per aquest motiu que per la falta que va provocar la seva expulsió amb vermella directa. "És més greu dir-li 'ets un desastre' al col·legiat que gairebé trencar-li la cama a un jugador", ha apuntat.

Els tres partits són el càstig més gran que ha patit en la seva carrera. Amb tot, Osvaldo no modificarà la seva manera de jugar ni el seu caràcter. "Sóc un jugador temperamental però no mal intencionat, espero que sàpiguen distingir-ho. És possible que els rivals em provoquin per això, però no canviaré el meu futbol, lluito per cada pilota com si fos l'última i visc cada partit com una final", ha insistit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut