Pistorius, a l'entrada al Tribunal Superior de Pretòria. (Foto: Reuters)
Atletisme

Oscar Pistorius serà sotmès a un examen psiquiàtric per determinar si patia un trastorn la nit que va matar la seva nòvia

La jutge Thokozile Masipa ha ordenat que Oscar Pistorius sigui sotmès a un examen psiquiàtric que determini si l'atleta pateix un trastorn d'ansietat generalitzat que hauria pogut influir en el seu comportament a l'hora de matar a trets la seva nòvia Reeva Stenkamp, el 14 de febrer del 2013.

Actualitzat

La jutge Thokozile Masipa ha ordenat que Oscar Pistorius sigui sotmès a un examen psiquiàtric que determini si l'atleta pateix un trastorn d'ansietat generalitzat que hauria pogut influir en el seu comportament a l'hora de matar a trets la seva nòvia Reeva Stenkamp, el 14 de febrer del 2013.

En el judici que se celebra en el Tribunal Superior de Pretòria, Masipa ha disposat que l'acusat sigui avaluat a petició de la fiscalia per establir si el campió paralímpic és plenament conscient dels seus actes.

La magistrada ha ajornat la vista fins dimarts que ve, dia en què presentarà formalment l'ordre perquè Pistorius sigui posat sota observació psiquiàtrica.

Anar al contingut