Joana Ortega atén els mitjans de comunicació a la Fira del Sabó de Montgai.
Joana Ortega ha respost a les crítiques de populars i socialistes contra el Tricentenari.
Montgai

Ortega respon a les crítiques de PPC i PSC assegurant que la despesa pel Tricentenari és "ordinària i necessària"

La vicepresidenta del govern ha respost des de Montgai a les crítiques a la commemoració fetes pel PPC i el PSC, i els retreu que vulguin "desvirtuar l'anhel de Catalunya per caminar cap al futur".

RedaccióActualitzat
Rèplica del govern a les crítiques que des del PSC i el PPC es van vessar aquest dissabte contra els actes del tricentenari de la derrota de 1714 per cars, partidistes i històricament poc rigorosos. La vicepresidenta Joana Ortega considera la commemoració més necessària que mai "per posar les bases de Catalunya cap al futur".

Sobre l'elevat cost que suposarà, segons socialistes i populars, Ortega considera que és una despesa "ordinària" que correspon amb la importància d'aquest esdeveniment.

De visita a la Fira del Sabó de Montgai, Ortega ha lamentat que tant uns com altres es dediquin "a desvirtuar l'anhel de Catalunya per caminar cap al futur".

La comissió que organitza la celebració dels 300 anys de la derrota en la Guerra de Successió va presentar aquest dissabte el programa d'actes que està enllestint. En la presentació, el president Artur Mas va instar Catalunya a aprofitar la commemoració per projectar-se com a subjecte polític ple.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut