Barcelona

Ortega preveu una pèrdua de llocs de treball per la reestructuració de les empreses de la Generalitat

La vicepresidenta del govern català, Joana Ortega, preveu que es perdin alguns llocs de treball en el procés de reducció de les empreses públiques de la Generalitat. Són declaracions de la número dos de l'executiu al programa "Polièdric", de Catalunya Informació.

Catalunya InformacióActualitzat
Amb aquestes mesures, el govern pretén eliminar entitats prescindibles i duplicades. En aquest procés, no es descarta que hi hagi empreses del sector públic català que s'acullin a expedients de regulació d'ocupació i que es perdin llocs de treball. "Aquelles empreses públiques que tirin endavant" han de tenir una raó de ser. "La seva gestió ha de ser més eficient que fer-ho des dels departaments. És possible que això porti a algun ajust de personal", ha afegit Ortega.

Fonts de l'executiu han confirmat a Catalunya Informació que les empreses que s'estan revisant estan vinculades sobretot a Territori, Salut i Universitats. Les mateixes fonts apunten que l'ACA i l'Incasòl són dues de les organitzacions on l'ERO es dóna per fet. El nou ajust se sumarà al que ja s'ha fet en més de mig centenar d'empreses que han desaparegut o han estat absorbides per algun departament de la Generalitat.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut