Una agència de viatges de Vibo, que absorbirà Barceló. (Foto: EFE)
Barceló absorbeix les agències de viatges Vibo. (Foto: EFE)
Palma

Orizonia tanca l'acord amb el grup Barceló, que permet mantenir 800 treballadors de l'empresa

L'empresa turística Orizonia, que està en preconcurs de creditors, ha arribat a un acord amb el grup Barceló per mantenir 800 treballadors de la companyia. Amb aquest acord, Orizonia podrà salvar 1.500 dels 5.000 llocs de treball, ja que també cal sumar els 700 corresponents a la cadena hotelera Luabay, venuda a Globàlia al desembre.

RedaccióActualitzat
L'operador turístic Orizonia, en preconcurs de creditors, ha formalitzat aquest dimecres el seu acord amb el grup Barceló, que li comprarà part de la xarxa d'agències Vibo i de l'aerolínia Orbest. Això li permetrà mantenir uns 800 treballadors dels 5.000 que té l'empresa. En un comunicat, Orizonia assegura que els principals grups afectats per la fallida han donat suport a l'operació.

Després de l'entesa amb Barceló, el grup mallorquí podrà salvar 1.500 dels 5.000 llocs de treball de l'empresa. A més dels 800 de l'acord amb Barceló, 700 corresponen a la cadena hotelera Luabay, venuda a Globàlia al desembre.

Orizonia també ha informat que aquest mateix dimecres pagarà la nòmina del mes de febrer als treballadors. Els sindicats confien tenir enllestit a finals de març l'expedient de regulació d'ocupació del grup.






Anar al contingut