Oriol Pujol atén els mitjans en un acte (Foto: ACN)
"Els catalans podríem fer possible el que semblava impossible", ha assenyalat Pujol.
Valls

Oriol Pujol defensa que "encarem les eleccions de la nostra vida"

"Els catalans podríem fer possible el que semblava impossible", ha assenyalat el president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol.

Redacció/ACNActualitzat
El president del grup parlamentari de CiU i secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha assegurat que Catalunya està vivint "moments apassionants" que poden marcar el futur del país. Per això, Pujol ha remarcat que el comicis del 25-N no són com altres cicles electorals. "Encarem les eleccions de la nostra vida, són els comicis d'una nova etapa per a Catalunya. Els catalans podríem fer possible el que semblava impossible", ha assenyalat el president del grup parlamentari de CiU.

Pujol ha remarcat la valentia de militants com Mercadé i González, que van ser dos dels fundadors de CDC a Valls, i ha subratllat que és gent com ells la que ara forma part del partit. "Necessitem l'emoció i la il·lusió de gent com ells. No tots els països tenen les grans dosis d'il·lusió que hi ha ara mateix a Catalunya. Combinant això amb el rigor i la seriositat que ens caracteritza aconseguirem neutralitzar la campanya de la por que s'ha orquestrat contra Catalunya", ha continuat el secretari general de CDC, que ha volgut deixar clar que és "la voluntat de ser" del poble català la que ha portat el país a la situació actual.

"Les aspiracions nacionals del meu partit no són un invent del president Artur Mas ni són fruit de la casualitat. Hem estat 35 anys intentant col·laborar amb l'Estat, però ja fa temps que s'ha evidenciat que l'encaix amb Espanya no és viable", ha finalitzat Pujol.
Anar al contingut