Actualitat blaugrana

Oriol Giralt inicia la recollida de firmes per al vot de censura contra Laporta i la directiva del Barça

El procés per al vot de censura contra Joan Laporta i la directiva del Barça s'ha posat en marxa. Des d'aquest matí, Oriol Giralt, el soci que ha engegat aquesta iniciativa, disposa de 14 dies hàbils per reunir les 5.886 firmes de socis que li fan falta perquè la moció prosperi i pugui ser sotmesa a referèndum. Ahir va recollir les paperetes a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista. De fet, el club n'hi va donar exactament el doble de les que necessita per sotmetre a votació el vot de censura. Giralt ha muntat la seva oficina a l'hotel Derby.

Actualitzat

Fa uns dies, l'Oriol Giralt i en Christian Castellví, socis del Barcelona, es van presentar a les instal·lacions del club català per iniciar els tràmits per posar en marxa una moció de censura, i van presentar al club un escrit amb nou punts en els quals argumentaven la seva acció.

Giralt ha dit que en el seu grup existeix "una preocupació relativa" respecte a si el soci barcelonista "ja en va tenir prou amb la protesta de diumenge passat", i si amb això la massa social dóna per conclosa la seva queixa contra la directiva. Tot i així, Giralt ha apuntat que té la confiança que en els catorze dies que tindrà el seu grup per recollir els suports "els obtindrem sense cap problema".

Aquest fet es produeix el mateix dia que Lluís Bassat ha recomanat a Laporta sotmetre's a una moció de confiança. Giralt considera que el soci del Barça exigeix un canvi de rumb enèrgic a l'entitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut