Orenga es va mostrar abatut després de l'eliminació de la selecció. (Foto: EFE)
Bàsquet

Orenga: "No és el moment de parlar de dimissions"

El seleccionador espanyol de bàsquet, Juan Antonio Orenga, no va voler parlar de la seva possible marxa després de l'eliminació de la selecció al Mundial a mans de França als quarts de final. "Sóc una persona de la Federació, no hi ha problema en el fet d'estar en un lloc o en un altre", ha comentat Orenga.

Actualitzat

El seleccionador espanyol de bàsquet, Juan Antonio Orenga, no va voler parlar de la seva possible marxa després de l'eliminació de la selecció al Mundial a mans de França als quarts de final. "Sóc home de la Federació, no hi ha problema en el fet d'estar en un lloc o en un altre", ha comentat Orenga.

"Aquesta nit és molt dura. Teníem molta il·lusió per arribar a la final, però no ha estat possible. França ha llegit molt bé el partit i ha fet un partit molt bo. Hem tingut les nostres opcions al tercer quart, però ens han sabut controlar el rebot", ha dit Orenga.

"Estem molt tristos per la nostra afició. L'únic que podem fer ara és continuar lluitant." Sobre una possible dimissió va dir: "Ara mateix encara estic pensant en el partit. Sóc home de la Federació i no hi haurà problema en el fet d'estar en un lloc o en un altre", i va restar importància als crits al final del partit que demanaven la seva marxa: "L'important és que hem perdut, no el que hagi cridat l'afició. Quan s'acaba el somni, tothom té un 'cabreig' monumental, però el més fotut sóc jo."

Anar al contingut