Barcelona

Ordenen presó provisional per al fill i la nora de la dona apunyalada a Gràcia al novembre

El jutge ha decretat l'ingrés a presó provisional dels dos detinguts en relació amb la mort per apunyalament d'una dona, al seu pis del districte de Gràcia de Barcelona, el novembre passat. Els detinguts són el fill de la víctima i la seva companya sentimental. Després de setmanes d'investigació, la policia ha conclòs que Juan Ramón D.C. i la seva companya, Olga Beatriz V.V., són els suposats assassins d'Irene Cabezas Romero, trobada morta al seu domicili del carrer Ca l'Alegre de Dalt. Els Mossos van investigar l'entorn familiar de la víctima, que tenia 56 anys, en comprovar que la porta del pis no havia estat forçada, encara que l'interior de l'habitatge estava remogut.

Actualitzat

La víctima vivia amb el seu fill des de feia dos anys i mig al sobreàtic del número 101 del carrer Ca l'Alegre de Dalt. El detingut, que regentava un local de contactes al carrer Balmes de Barcelona, va explicar a la policia que havia trobat el cos sense vida de la seva mare. Tenia senyals de violència i l'autòpsia va confirmar que havia estat apunyalada.

Juan Ramón D.C., de 33 anys i nascut a Bilbao, va ser detingut cap a les 02.30 hores de dimecres al seu domicili de Barcelona, mentre que Olga Beatriz V.V., de 34 anys, nascuda al Paraguai i veïna de Sant Cugat del Vallès, va ser detinguda dimecres a les deu del matí.

Fonts de la investigació han explicat que no es preveu que hi hagi més detinguts per aquest cas.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut