El candidat del PSC per Lleida al 27-S, Òscar Ordeig, amb la portaveu socialista a Mollerussa, Teresa Ginestà, en una imatge del 23 de setembre de 2…
El candidat del PSC per Lleida al 27-S, Òscar Ordeig, amb la portaveu socialista a Mollerussa, Teresa Ginestà, en una imatge del 23 de setembre de 2015. El candidat, al centre, fent campanya al mercat municipal i conversant amb un ciutadà. (Horitzontal)

Ordeig (PSC) demana a Mas que no converteixi el pla de Lleida en una ''gran reserva índia''

Mollerussa (ACN).- El candidat del PSC per Lleida a les eleccions al Parlament, Òscar Ordeig, ha demanat al president de la Generalitat i número 4 de la llista de Junts pel Sí, Artur Mas, que no converteixi el Pla d'Urgell i el conjunt de els comarques de Lleida ''en una gran reserva índia''. Ordeig ha proposat un ''pla de xoc'' per evitar que pleguin més agricultors i ramaders i ha criticat al conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta, d'estar ''més preocupat per la independència'' que pels problemes reals del sector. En aquest sentit ha lamentat que no estigui compromès a recuperar el 40% del pressupost perdut del Departament ni el 80% de davallada d'inversions a la demarcació de Lleida.

Actualitzat
Anar al contingut