Actualitat blaugrana

Operen Carles Puyol d'un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre

El partit amistós que va jugar el Barça contra el Mamelodi Sundowns ha passat factura a Puyol. El català es va trencar el lligament lateral extern del genoll esquerre i va ser operat amb èxit ahir al vespre. S'estarà tres mesos de baixa, segons ha confirmat el doctor Ramon Cugat. Qui també va passar ahir pel quiròfan va ser Edmílson. Es va fer una artroscòpia. El brasiler ja no va poder viatjar a Sud-àfrica per uns problemes al genoll dret, que ha mirat d'arreglar el doctor Ramon Cugat. Edmílson haurà de dedicar els primers dies de vacances a fer recuperació, però estarà al cent per cent quan comenci la pretemporada, el 21 de juliol.

Actualitzat

Lesió inesperada del capità del Barça, Carles Puyol, en el partit amistós a Sud-àfrica. Puyol té un trencament del lligament lateral extern del genoll esquerre. S'estarà tres mesos de baixa. Això vol dir que Puyol es perd tota la pretemporada i, també, el començament de la temporada 2007-2008. Cop dur per a Carles Puyol, que està desfet, sobretot pel moment en què s'ha produït i on s'ha produït: al final de la temporada, a punt d'anar-se'n de vacances, i en un amistós de costellada com a cloenda d'una temporada que deixarà molt mal record. Puyol sentia molèsties i, davant de la preocupació, li van fer una ressonància que va confirmar el diagnòstic. Van decidir operar-lo sense esperar. Primer maldecap de la nova temporada per a Frank Rijkaard.

Edmílson va tenir fa dues temporades una greu lesió en aquest genoll, que s'ha intervingut ara mitjançant artroscòpia, després de trencar-se el lligament encreuat i el menisc. El brasiler, que es va perdre igualment el Mundial de l'any passat per una lesió de menisc al genoll esquerre, és un dels jugadors el nom del qual ha aparegut en les diferents llistes publicades sobre jugadors transferibles aquest estiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut