Barcelona

Operat amb èxit d'una hèrnia al melic un nen guineà que una ONG va portar a Barcelona

Un nen de Guinea Bissau ha estat operat amb èxit d'una hèrnia umbilical en una clínica de Barcelona. El petit, que no arriba als dos anys, patia forts dolors. A més, per culpa de l'hèrnia no tolerava l'alimentació i estava desnodrit i amb anèmia. Els responsables de la intervenció consideren que ha estat tot un èxit i, si tot va bé, aviat podrà tornar al seu país. L'Amadou, però, és orfe, per la qual cosa haurà de tornar al centre que l'ONG catalana Associació Mèdica per la Infància (Amic) té a Guinea Bissau. És precisament aquesta entitat la que l'ha portat fins aquí perquè fos operat.

Actualitzat

L'Amadou Meta Manar, que és com es diu aquest nen guineà, va arribar a Barcelona a principis del mes de setembre per extreure's una hèrnia gegant. Durant tot aquest temps s'ha estat a casa d'una família d'acollida fins que ha arribat el dia de l'operació.

Segons els metges que l'han intervingut, l'operació no ha estat pas senzilla. Pel que sembla, en introduir-li els budells, els pulmons han quedat momentàniament una mica oprimits. Ara, però, el problema sembla superat i el petit podrà començar a fer una vida normal.

Anar al contingut