Mapa de trànsit a l'entorn de Barcelona
Mapa de trànsit a l'entorn de Barcelona
Barcelona

"Operació sortida" complicada a l'AP-7 i a les rondes de Barcelona pel cap de setmana de l'1 de Maig

Gairebé 370.000 vehicles ja havien sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona, fins a les deu del matí de divendres

RedaccióActualitzat

Operació sortida densa pel cap de setmana llarg del Primer de Maig. Després d'una tarda i vespre de dijous plens, el matí de divendres presenta complicacions, especialment a l'AP-7 i a les rondes, per sortir de la ciutat de Barcelona.

Segons indica el Servei Català de Trànsit, a mig matí hi ha dotze quilòmetres de cues a l'autopista AP-7 des de Castellbisbal fins a Sant Sadurní d'Anoia, en sentit sud, i gairebé deu quilòmetres més des de Mollet fins a la Roca del Vallès en sentit nord.

Les rondes de Barcelona han resultat afectades per les retencions a carreteres com la C-58 i la B-23.

Altres vies afectades són les que condueixen a punts de la costa, tant de les comarques de Tarragona com les de Girona. A més a més, a la C-25, a l'Eix, hi ha hagut un accident a Riudellots de la Selva que ha obligat a tallar la calçada en sentit nord i s'hi estan fent desviaments.

Fins a les deu d'aquest divendres al matí, 368.907 vehicles ja han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona, que suposen gairebé el 75% dels vehicles que es mobilitzaran en aquesta operació sortida de l'1 de Maig.

El Servei Català de Trànsit preveu que fins a les tres d'aquesta tarda s'hauran mobilitzat uns 495.000 vehicles des de l'àrea metropolitana de Barcelona, un 4% més que l'any passat.

Anar al contingut