Intervenció dels Mossos en un dels domicilis a Amposta ( Mossos d'Esquadra)
Intervenció dels Mossos en un dels domicilis a Amposta ( Mossos d'Esquadra)
Amposta

Operació contra el blanqueig de capitals procedents del tràfic de drogues a Amposta

Es preveu la detenció d'una desena de persones membres d'un clan familiar investigat per dedicar-se al tràfic de drogues

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta duen a terme des d'aquest dimarts a la matinada una operació contra el blanqueig de capitals contra el tràfic de drogues als barris del Grau i les Quintanes de la localitat.

 


Segons fonts properes a la investigació, es preveu la detenció d'onze persones membres d'alguns clans familiars de la zona. Paral·lelament, segons els Mossos d'Esquadra, s'estan duent a terme set registres simultanis d'habitatges d'Amposta on es preveu la intervenció de béns immobles i vehicles.

La investigació per blanqueig de capitals arrenca després d'haver investigat les mateixes persones d'aquest grup per venda de drogues.
De fet, alguns membres d'aquesta banda ja havien estat detinguts per tràfic de drogues i portaven un elevat estil de vida, per la qual cosa també se'ls va començar a investigar per blanqueig.

En l'operació hi estan participant unitats dels Mossos de seguretat ciutadana, d'investigació, canina, Tedax i Recursos Operatius (Arro), així com efectius de la Policia Local.



 

Anar al contingut