Operació antidroga per desmantellar dos narcopisos a l'Eixample de Barcelona

El agents escorcollen dos pisos de la zona i han detingut, de moment, dues persones

RedaccióActualitzat

Operació antidroga en marxa a l'Eixample de Barcelona. El dispositiu dels Mossos va destinat a desmantellar dos narcopisos. L'actuació policial ha començat a dos quarts de set del matí i hi ha hagut, de moment, dos detinguts i quatre persones identificades.

Els pisos estan situats al número 11 del carrer Villarroel. Els agents hi estan fent escorcolls després de comprovar que alguns dels traficants estarien sortint del Raval per situar els seus punts de venda de droga a l'Eixample.

 

 

Es tracta dels dos primers narcopisos ubicats fora del districte de Ciutat Vella.

El dispositiu d'aquest dimarts és la continuació de l'operatiu de fa dues setmanes a Ciutat Vella, on hi va haver 58 detinguts. 700 agents van participar en aquesta macrooperació dels Mossos, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana. Hi va haver 40 registres, 26 en narcopisos i 14 en habitatges que s'utilitzaven per distribuir droga.

Segons fonts dels Mossos, els detinguts que ocupaven els dos pisos de l'Eixample, que tenen antecedents policials, utilitzaven els habitatges com a punt de venda de droga. Fins i tot feien servir el terrat per vendre-la.

Les queixes i les denúncies dels veïns van fer que la policia actués i que aquest dimarts desmantellessin els pisos. Els agents apunten que membres de la banda desarticulada el 29 d'octubre s'haurien desplaçat del Raval a l'Eixample per la pressió policial.

ARXIVAT A:
NarcotràficDrogues
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut