Barcelona

Onegen 54 banderes grogues a les platges de Catalunya

Aquest dissabte al matí onegen 54 banderes grogues a les platges de la costa catalana, segons ha informat la Creu Roja. Només oneja una bandera vermella, a la platja de la Pineda de Vila-seca (Tarragonès), i a la resta de platges, 51, hi oneja la de color verd.

Actualitzat
A la demarcació de Tarragona, les platges on hi oneja la bandera groga són les que es troben als municipis de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), Tarragona i Roda de Barà (Tarragonès), Cunit i el Vendrell (Baix Penedès). En total, 26 platges, de les quals en només un cas -l'Alguer, a L'Ametlla de Mar- per la presència de meduses.

Mentrestant, a la Costa Brava, les banderes grogues es localitzen a les tres platges de Llançà (Alt Empordà) per la presència de meduses. A la resta de platges de Girona vigilades per la Creu Roja -29 en total- hi oneja la bandera verda.

Finalment, a la demarcació de Barcelona, la bandera groga oneja a les platges dels municipis de Barcelona, Calella (Maresme), Montgat, Pineda de Mar (Maresme), el Prat de Llobregat (Baix Llobregat), Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) i Viladecans (Baix Llobregat).

Hi ha meduses en quatre platges del Maresme: Gran i Garbí de Calella, i del Poblenou i del Centre a Pineda de Mar.
Anar al contingut