Keaton Jones ha deixat ben clar que "la gent que és diferent no necessita ser criticada"
Keaton Jones ha deixat ben clar que "la gent que és diferent no necessita ser criticada"

Onada de suport cap a un nen víctima d'assetjament escolar

Milers de persones, entre les quals famosos com Justin Bieber, Katy Perry i Mark Hamill, s'han solidaritzat amb Keaton Jones, que en un vídeo gravat per la seva mare es lamentava de les burles dels seus companys

RedaccióActualitzat

El vídeo de Keaton Jones, un nen de Tennessee víctima d'assetjament escolar, s'ha convertit en viral a les xarxes socials. Nombroses persones d'arreu del món, entre elles personalitats del món de l'esport, la música i la pantalla, han mostrat el seu suport al noi.

La mare de Keaton, Kimberly Jones, va gravar-lo i ho va publicar a Facebook per mostrar la decepció del seu fill quan va sortir de l'escola. El nen pregunta quin sentit té fer mal pel físic o per la manera de parlar:

 

 

El jove té una cicatriu al cap per l'extirpació d'un tumor. Keaton Jones deixa ben clar que "la gent que és diferent no necessita ser criticada" i remarca que "no és culpa seva".

Nombroses personalitats del món de l'esport i de l'espectacle han mostrat el seu suport a Keaton i han rebutjat el bullying. Alguns actors com Chris Evans, l'intérpret del Capità Amèrica, o l'actriu Hailee Steinfeld han ofert que en Keaton els acompanyi a les estrenes de les seves pel·lícules:

 

 

Dues estrelles del pop com Justin Bieber i Katy Perry han donat la seva opinió a les xarxes socials. Justin Bieber també ha dit que si vol ser el seu amic:

 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Des de món de l'esport, el jugador de futbol americà Delanie Walker ha convidat tota la família Jones al partit del 31 de desembre:

 

 

Aquest són d'alguns que han deixat el seu missatge a les xarxes socials. També ho han fet l'actriu Millie Bobby Brown d'Stranger Things, Eva Longoria o el conegudíssim Mark Hammil, l'actor que dona vida a Luke Skywalker a "La guerra de les galàxies".

Ajuda solidària

La família del nen ha rebut altres tipus de suports. S'ha creat una campanya de crowdfunding on es recol·lecten donacions perquè la família del jove americà pugui pagar-li els estudis. Unes 2.000 persones ja han fet la seva donació i s'han recollit 50.000 euros.

També s'ha impulsat la venda d'una samarreta on l'aportació íntegre es donarà a la família Jones.

Presència a la gran pantalla

Algunes persones que tenen algun tret físic particular pateixen assetjament escolar. L'estrena de "Wonder", l'adaptació al cinema d'una novel·la de Raquel J. Palacio, ha posat en primer pla aquestes dificultats.

ARXIVAT A:
Viral Xarxes socials
Anar al contingut