La cara de sorpresa de la presentadora australiana s'ha fet viral
La cara de sorpresa de la presentadora australiana s'ha fet viral
Sydney

Onada de suport a una presentadora australiana apartada després d'una pífia

Des dels col·legues fins a Russell Crowe o el cap de l'oposició s'han mullat a favor de la periodista de la cadena ABC enxampada distreta en directe

RedaccióActualitzat

Coses del directe. És un dels tòpics que se solen dir quan, en ple directe, alguna cosa no funciona. I és el que li ha passat a Natasha Exelby, una presentadora de la cadena australiana ABC enxampada distreta amb un bolígraf quan havia d'entrar en directe. La cara de sorpresa que posa ha corregut molt per la xarxa.

 

La periodista ha agraït per Twitter les mostres de suport rebudes, amb un tuit en què no s'oblida del bolígraf "hipnòtic" que observava quan la van enxampar somiant desperta:

 

 

La història no acaba aquí perquè, després de la pífia, Exelby ha deixat d'aparèixer davant la pantalla. La cadena ha negat que l'hagi relegat. En un comunicat, la direcció ha desmentit que l'hagin fet fora i ha deixat clar que continuen comptant amb ella, tot i que actualment no fa pantalla.

Les explicacions arriben després que diverses personalitats del periodisme s'han solidaritzat amb la treballadora. Els informadors s'han rigut de les seves pífies amb l'etiqueta #putyourbloopersout.

 

 

 

 

 

 

 

 

I no només els col·legues han fet pinya amb ella. Fins i tot l'actor australià Russell Crowe i el líder de l'oposició, Bill Shorten, s'han referit al cas i han considerat que no s'hauria de penalitzar la presentadora:

 

 

 

♦ El professor Robert E Kelly torna a la BBC amb tota la seva família

Anar al contingut