Les infermeres extraient mostres de sang amb la cua de gent esperant, aquest 12 d'abril del 2017 a Vilobí d'Onyar (Horitzontal)
Les infermeres extraient mostres de sang amb la cua de gent esperant, aquest 12 d'abril del 2017 a Vilobí d'Onyar (Horitzontal)

Onada de solidaritat amb el nen de 17 mesos de Vilobí d'Onyar que necessita un transplantament de medul·la

Actualitzat

ACN Vilobí d'Onyar.-Onada de solidaritat amb en Pau, el nen de 17 mesos de Vilobí d'Onyar (Selva) que necessita un transplantament de medul·la òssia. La jornada que l'Ajuntament ha impulsat perquè tothom qui vulgui es faci donant ha traspassat el terme municipal i, fins i tot, les comarques gironines. Des de les quatre de la tarda, la gent fa cua a l'exterior de Can Roscada, on tres infermeres prenen les mostres de sang que després s'enviaran a analitzar per veure si, entre aquestes, hi ha la d'un donant que sigui compatible. L'alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, agraeix l'èxit de resposta i assegura que la crida que es va fer "s'ha estès com els cèrcols que genera una pedra en caure a l'aigua". De fet, el consistori ha decidit organitzar una segona jornada per dimecres vinent. I entre tots aquells qui des d'avui ja són donants, coneguin o no la família, el motiu que els mou és el mateix: poder ajudar en Pau, malalt de leucèmia, o tothom qui necessiti un transplantament.

Anar al contingut