Natació

Ona Carbonell i Marga Crespí es classifiquen com a terceres per a la final del duet tècnic de sincronitzada

A la preliminar de rutina tècnica de duet de natació sincronitzada, Ona Carbonell i Marga Crespí han obtingut la tercera puntuació, darrere la parella russa i xinesa. Aquesta tarda a partir de les 7 (en directe per TV3) buscaran una nova medalla per a la delegació espanyola en aquests Mundials de natació de Barcelona.

Actualitzat
La catalana Ona Carbonell i la mallorquina Marga Crespí s'han classificat en la tercera posició en la ronda prèvia de duet tècnic de la natació de sincronitzada. El duet, que debuta en aquest Mundial, ha fet un exercici que ha estat valorat amb una puntuació de 93.900 pels jutges. Les bessones xineses Jiang han sortit posteriorment i amb un excel·lent exercici que ha estat valorat pels jutges amb una puntuació de 94.800 les han superat. Les russes Kolesnichenko/Romashina han demostrat una superiotat aclaparadora i amb una nota de 97.000 han entrat a la final com a primeres.

Carbonell i la Crespí han fet una molt bona execució de l'exercici en el debut com a parella en aquests Mundials. Carbonell s'entén a la perfecció amb la seva nova parella de ball. L'equip espanyol va guanyar el bronze en aquesta disciplina als Mundials de Xangai.

Aquesta tarda a partir de les 7 (en directe per TV3) buscaran una nova medalla per a la delegació espanyola en aquests Mundials de natació de Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut