Los Angeles

"On és en Wally?", el personatge més buscat del món, a la gran pantalla de la mà de la MGM

L'estudi cinematogràfic Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) ha anunciat que vol fer una pel·lícula per a tots els públics basada en els llibres d'"On és en Wally?", el personatge més buscat del món. Aquest turista llarguerut amb jersei de ratlles vermelles i blanques, barret, bastó i ulleres de pasta va ser creat per l'il·lustrador britànic Martin Handford, a finals de la dècada dels 80.

Actualitzat
L'objectiu dels llibres de Handford, que van esdevenir en tot un fenomen sociològic amb més de 55 milions d'exemplars venuts, era trobar en Wally entre la multitud i enmig de desenes de paisatges d'arreu i de totes les èpoques.

L'MGM n'ha comprat els drets, després que altres estudis de cine ho intentessin sense èxit. De fet, la Paramount, Nickelodeon, Illumination Entrertainment i Universal van voler dur en Wally a la pantalla gran, però finalment serà la casa de Jonathan Glickman qui ho tirarà endavant.

L'MGM, que ha produït pel·lícules com "Allò que el vent s'endugué", "Cantant sota la pluja", "2001: Una odissea a l'espai" o "El Mag d'Oz", ha anunciat que el seu objectiu és fer un llargmetratge per als seguidors de totes les edats del "personatge més buscat al món".
Anar al contingut