Olot

Olot fa representacions teatrals a les escales del teatre, que està en obres

Les obres no impedeixen apagar la set de teatre d'Olot. Tot i que el Teatre Principal de la ciutat està tancat per reformes fins al mes de setembre, les representacions teatrals s'hi continuen fent. Això sí, en un lloc poc habitual: les escales d'accés fan de butaques per al públic i el "hall" fa les funcions d'escenari per a les companyies, a les quals aquesta nova manera de treballar els suposa un repte important.

Actualitzat
Fer les representacions a les escales és una solució perquè el teatre continuï viu a Olot malgrat les obres de reforma que es fan a l'edifici. Però és també un repte per a les companyies, que ara tenen el públic més a prop que mai. Això els obliga a canviar la manera de treballar, però els permet continuar mantenint la flama del teatre.

La directora artística del Teatre Principal d'Olot, Tena Busquets, ha explicat que han trobat aquesta fórmula amb imaginació, ja que, tot i les obres, hi havia demanda del públic per continuar assistint a les representacions. Els espectadors estan satisfets amb aquesta solució creativa.
Anar al contingut