Gaza

Olmert assegura que l'ofensiva militar continuarà indefinidament fins a alliberar el soldat segrestat i eradicar els atacs amb coets

El primer ministre israelià, Ehud Olmert, ha advertit que l'ofensiva a la franja de Gaza continuarà indefinidament fins que no s'alliberi el soldat israelià capturat fa dues setmanes per milicians palestins i fins a eradicar els atacs amb coets Qassam. Olmert ha reiterat que no té cap intenció de reocupar Gaza, però que, si és necessari per qüestions operatives, ho faran. També ha rebutjat la possibilitat de bescanviar l'otatge per presoneres palestins. Mentretant, aquesta matinada passada, l'ofensiva israeliana ha acabat amb la vida d'un milicià palestí i n'ha ferit tres més. Segons l'exèrcit, el grup s'estava preparant per llançar un coet contra territori israelià.

Actualitzat
Ahir a la nit, en una altra incursió prop de la ciutat de Gaza, cinc civils palestins van resultar ferits. L'atac es dirigia contra un vehicle en què viatjaven militants de Hamas, que han resultat il·lesos, i que transportava explosius.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut