Califòrnia

Olivia Newton-John i John Travolta es retroben per celebrar els 40 anys de "Grease"

RedaccióActualitzat

Es compleixen 40 anys de l'estrena de "Grease", una pel·lícula que va marcar una generació, i l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques a Califòrnia ha reunit els seus protagonistes en una projecció especial per commemorar aquest aniversari.

 

Olivia Newton-John i John Travolta es van retrobar al teatre Samuel Goldwyn amb un col·loqui moderat per l'actor Mario López, acompanyats del director, Randal Kleiser, i els actors Didi Conn (Frenchy) i Barry Pearl (Doody).

 

La protagonista de "Grease" va explicar que a ella no li interessava acceptar el paper de Sandy perquè havia tingut una mala experiència fent musicals i es volia centrar en la seva carrera com a cantant, però l'estudi li va enviar Travolta per convèncer-la.

"Qui li pot dir que no a un noi tan guapo que va entrar amb el seus ulls blaus i em va parlar d'una manera tan dolça. Però li vaig dir: "jo tinc 29 anys, com puc fer d'una noia de 18?"

 

Aquest film basat en un musical de Broadway recuperava l'estètica dels anys cinquanta a l'Institut Rydell. Quan es va estrenar, John Travolta ja havia protagonitzat un èxit de taquilla com "Febre del dissabte nit", i Olivia Newton-John era una cantant coneguda, però "Grease" els va convertir en una de les parelles més recordades de la història del cine.

 

"Grease" es va rodar en dos mesos a Los Angeles i va tenir un pressupost de sis milions de dòlars. Inicialment menyspreada per la crítica, la pel·lícula ha recaptat gairebé 400 milions de dòlars.

Els dos actors protagonistes asseguren que el fet de participar junts en aquesta pel·lícula els ha unit i comparteixen una amistat que ja dura 40 anys.L'actriu que interpreta la dolça Sandy assegura que aquest personatge li va canviar la vida:

"Vam fer una cosa que ens va canviar la vida, i a l'estrena ens va fer la sensació que l'energia hi era; vam tenir una molt bona acollida. Em sento afortunada d'haver format part d'aquesta pel·lícula i haver treballat amb John Travolta, de qui em considero una amiga des d'aleshores"

 

Travolta, que interpreta Danny Zuko, explica que l'èxit de "Grease" els va unir per sempre:

"Quan comparteixes un èxit tan meteòric com aquest, impossible de superar, hi ha un llaç que sempre hi és", John Travolta

Anar al contingut