Los Angeles

Oliver Stone passarà al cel·luloide la vida de George Bush

El cineasta nord-americà Oliver Stone ja té tema per a una nova pel·lícula. El realitzador de films com "Nixon" i "JFK" filmarà un llargmetratge sobre la vida de l'actual president dels Estats Units, George W. Bush. El guió ja està a punt i el film es podria estrenar quan Bush, per qui Stone ha manifestat sentir simpatia, sigui rellevat de la Casa Blanca.

Actualitzat

"Sóc un dramaturg que s'interessa per la gent, i sento simpatia per Bush com a ésser humà, com la sento per Castro, Nixon, Jim Morrison i Alexandre el Gran", ha assegurat el cineasta Oliver Stone després de saber-se que ha decidit rodar una pel·lícula sobre la vida de George W. Bush. Stone feia referència a altres personalitats sobre les quals ja ha rodat films com "The Doors" o "Alexander".

Oliver Stone es llança a l'aventura de rodar la vida d'un president dels Estats Units per tercera vegada, després de les que ha fet sobre John F. Kennedy i Richard Nixon. El nou film sobre un inquilí de la Casa Blanca se centrarà en àrees com la relació de Bush amb el seu pare, que també ha estat president dels Estats Units, la seva joventut salvatge i la seva conversió al cristianisme.

"És una aproximació als secrets del poder semblant a 'Nixon', per donar una idea del que pot haver estat la seva vida", ha explicat Stone, conegut per la seva ideologia d'esquerres.

El guió de "Bush" ja està a punt. El rodatge podria començar l'abril, i s'estrenaria a finals del 2008 o a començaments del 2009, quan qui hagi estat elegit el novembre successor del mandatari entri en funcions a la Casa Blanca.

 

Anar al contingut