Los Angeles

Oliver Stone escull a Thandie Newton per ser Condoleezza Rice a "W"

El director de cinema Oliver Stone està preparant "W", un film sobre el president dels Estats Units George Bush. A mesura que va avançant el projecte es coneixen els actors que interpretaran els papers principals. L'atractiva actriu Thandie Newton, que va participar a l'oscaritzada "Crash", serà la secretària d'Estat nord-americana, Condoleezza Rice. Josh Brolin, protagonista de "No es país para viejos", es transformarà en George Bush, acompanyat de la seva dona Laura, encarnada per l'actriu Elizabeth Banks. L'actor que interpretà Mr Fantastic, Ioan Gruffudd, serà l'exprimer ministre britànic Tony Blair.

Actualitzat
No és la primera vegada que Oliver Stone fa pel·lícules que tenen com a protagonistes dirigents polítics. Ja ho va fer amb els presidents Kennedy a "JFK: caso abierto" i Richard Nixon a "Nixon" i amb el líder palestí Yasser Arafat a "Persona non grata".

Poc després que el projecte sortís a la llum, el director de cinema va assegurar que la pel·lícula no vol ser només una crítica a la tasca del president Bush. Hi haurà moments que agradaran a partidaris i detractors de l'actual president dels Estats Units.

Està previst que aquesta producció s'estreni al novembre, mes en què se celebraran eleccions presidencials als Estats Units, aprofitant així l'actualitat per fer més caixa. Malgrat això, si hi ha algun impediment perquè es compleixin els terminis, l'altra data alternativa és el mes de gener, quan el nou president jurarà el càrrec.
Anar al contingut