Eurolliga

Oleson lidera un Barça irregular que aconsegueix la quarta victòria seguida a l'Eurolliga (78-80)

El Barça ha patit de valent a Istanbul però finalment s'ha anotat la quarta victòria seguida a l'Eurolliga. Ha estat contra el Fenerbahçe (78-80) en un matx ple d'alternatives i en què ha destacat l'encert en el tir exterior d'Oleson (màxim anotador blaugrana amb 16 punts i 4 triples) i la potència de Doellman i Tomic a prop dels taulers

Actualitzat

El Barça ha patit de valent a Istanbul però finalment s'ha anotat la quarta victòria seguida a l'Eurolliga contra el Fenerbahçe d'Obradovic (78-80) en un matx ple d'alternatives i en què ha destacat l'encert en el tir d'Oleson (màxim anotador blaugrana amb 16 punts i 4 triples).

Els de Pascual han arrencat amb seguretat anotant des de fora i des de dins. Però el Fenerbahçe ha deixat clar que no seria un rival fàcil. Un parcial de 8-0 ha posat el marcador en franquícia per als locals (12-8), que vivien del seu poder en el rebot ofensiu i el contraatac.

Alternatives constants

Pascual ha fet entrar Satoransky per un Marcelinho fluix i el Barça ho ha agraït. El base txec ha dirigit i anotat amb fluïdesa. De tota manera, el Fenerbahçe, comandat per Luca Zoric (18 ppunts i 10 rebots), ha tancat el quart manant (21-19).

Al segon hi ha hagut intercanvi de cops en què el Fenerbahçe ha continuat fent mal en el joc interior mentre que el Barça ha viscut en part del poder de Tomic sota els taulers. Al descans s'hi arribat amb empat a 41 gràcies a un triple en l'últim segon de Marcelinho.

Escapada local tallada per Oleson

El Fenerbahçe ha sortit molt més fi en el tir a la represa i molt sòlid en defensa. D'aquí que la diferència s'hagi eixamplat fins als 7 punts (54-47 i 58-51). El Barça  estava tocat i aleshores han aparegut els revulsius que han comandat la remuntada: Doellman (12 punts i 6 rebots) i sobretot Oleson, que acabaria com a màxim anotador blaugrana amb 16 punts i 4 triples en 4 intents. El parcial posterior de 2-15 ho diu tot (60-66).

Final igualadíssim

El Barça ha trobat en Abrines i en Navarro dos franctiradors més per obrir un nou forat al marcador (66-75, màxim avantatge blaugrana). L'equip d'Obradovic mai s'ha donat per vençut i ha mantingut el partit viu fins al final gràcies a Goudelock (16 punts) i Bjelica (14).

Amb 78-80 Marcelinho ha tingut l'última possessió blaugrana però ha fallat un tir fàcil. I en l'última del matx Priedzlic se l'ha jugat des de més enllà dels 6.75 però s'ha precipitat i ha errat clamorosament. Fi del patiment i victòria blaugrana per oblidar la derrota contra el Joventut.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut