Lliga Endesa

Oleson i Navarro guien el Barça cap a la victòria contra el Laboral Kutxa (92-87)

El Barça ha suat el triomf contra el Laboral Kutxa per 92-87 en el primer partit de la sèrie de quarts de final del "play-off" de la Lliga Endesa. Els bascos, liderats per Heurtel (23 punts i 7 assistències), han venut molt cara la derrota després d'arribar al descans per davant (36-43). Els de Pascual han capgirat el marcador gràcies a tres actuacions individuals extraordinàries: Oleson (29 punts), Navarro (24 punts i 5 assistències) i Dorsey (13 punts i 11 rebots).

La sèrie, al millor de tres partits, es desplaça a Vitòria. El segon matx serà dissabte a les 21.15 hores, en directe per Esport3.

Unicaja i València s'avancen

En les altres eliminatòries, pas endavant de l'Unicaja Màlaga i del València. Els andalusos han superat l'Herbalife Gran Canaria per 78-70, mentre que els valencians han apallissat el Cajasol per 84-54.