Sant Sebastià

Odón Elorza acusa el PP d'utilitzar Manos Limpias per portar-lo als jutjats

L'alcalde de Sant Sebastià, Odón Elorza, està "convençut" que la denúncia de Manos Limpias que l'ha dut a declarar davant el jutge està impulsada pel Partit Popular. Elorza ha declarat davant el jutjat d'instrucció número 4 de la seva ciutat arran de la denúncia per no col·locar la bandera espanyola tots els dies a la façana de l'ajuntament. Segons l'alcalde socialista, darrere la denúncia que va presentar Manos Limpias "hi ha el PP", que "no fa res més que afegir elements de crispació en aquesta llarga precampanya electoral".

Actualitzat

Odón Elorza ha dit a la sortida del jutjat on declarava per un presumpte delicte de desobediència per no hissar la bandera espanyola que lamenta "que aquest tema sigui notícia", i ha acusat el Partit Popular de ser "la mà que mou Manos Limpias". ha dit, també, que s'ha utilitzat la seva declaració per escalfar els ànims durant la precampanya electoral.

Pel que fa a la seva declaració, Elorza ha explicat que ha "negat totes les acusacions" i ha afegit que "el PP sap que, des que sóc alcalde, la bandera constitucional espanyola i la ikurrinya presideixen la sala de recepcions". Ha opinat, també, que "no hi ha base per estar enjudiciat per part de Manos Limpias" i per això s'ha mostrat confiat "en la justícia".

Odón Elorza que, segons fonts municipals és el primer alcalde citat per la justícia per aquest motiu, ha advertit que "segurament es presentaran més denúncies contra altres alcaldes" per qüestions relacionades amb la presència pública de la bandera espanyola.

Anar al contingut